Welkom!

Welkom oIMG_0063p mijn website!

Met deze site wil ik je informeren, inspireren en motiveren. Alles wat je nodig hebt om te kunnen ontwikkelen. Naast mijn persoonlijke visie op korfbal vind je ook informatie van andere professionals die de verschillende kanten van topsport belichten.

Of het nu vanuit professioneel oogpunt is of vanwege persoonlijke interesse: weet waar je over praat!

Ik hoop dat ik je met deze kennisdeling kan helpen in je ontwikkeling.

Succes,

Wim Scholtmeijer

4 gedachtes over “Welkom!

 1. Misschien leuk om te weten omdat u op het Segbroek College les hebt gegeven: Een aantal leerlingen van het Segbroek College (Tobias Welbergen, Joren van NIeuwenhuijzen, Sanne Alsem, Pepijn van Loon en Esmee de Groot) zijn zaterdag met hun team (Achilles C1) Nederlands kampioen op het veld geworden. In de zaal zijn zij ongeslagen 3e geworden (hadden alleen gelijk gespeeld tegen de uiteindelijke winnaar). Een enorme prestatie (was voor Achilles 21 jaar geleden dat een team Nederlands kampioen was geworden). Groot feest dus 🙂

 2. Mooie site Wim. Vanuit mijn werk als Master Sportfysiotherapeut ben ik sinds 1-2 jaar ook bekend met de meerwaarde van externe focus, maar vertaalslag naar korfbal vind ik nog wel lastig. Je voorbeeld met de korf afplakken is een mooie, maar heb je nog enkele mogelijkheden voorhanden?

  1. Wim

   Heel erg leuk, dat nieuwe schieten.
   KNKV opleidingen heeft voor ons, docenten, een bij blijfdag waar Peter J . Beek hier over komt vertellen en natuurlijk ook uit gaat voeren in de praktijk. Heel erg goed denk ik.

   Tineke Bosch-Oostindie
   trainer Oost onder 16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s